NOODVERLICHTING

De vluchtwegverlichting wijst u de weg naar buiten!

Benieuwd wat we voor uw veiligheid
kunnen betekenen?

Lees meer >

ELEKTROTECHNIEK

Wij bieden een duurzame en innovatieve
totaaloplossing op het gebied van elektrotechniek

Lees meer >

DATA INSTALLATIE

Ga voor een efficiënte en flexibele infrastructuur
die geschikt is voor toekomstige uitbreidingen
tegen aanvaardbare kosten.

Lees meer >

DOMOTICA

Het ultieme scenario voor comfortabel wonen

Benieuwd hoe domotica uw leven kan veranderen?

Lees meer >

Elektrotechniek

Ad Geerts Elektro is een complete dienstverlener op het gebied van elektrotechniek. Welk vraagstuk u ook heeft, wij bieden een duurzame en innovatieve totaaloplossing voor klanten van groot tot klein.

Lees meer

Noodverlichting

Noodverlichting en vluchtwegverlichting is een vorm van verlichting die automatisch wordt ingeschakeld bij het uitvallen van alle elektriciteit in een pand. Benieuwd wat we voor uw veiligheid kunnen betekenen?

Lees meer

Domotica

Bij domotica staat de automatisering van uw woning centraal en wordt er ingespeeld op de vraag naar efficiënt energiegebruik, luxe en comfort, zorg en veiligheid. Benieuwd hoe domotica uw leven kan veranderen?

Lees meer

Data-installatie

Mede door de steeds sneller wordende datanetwerken, het groeiende dataverkeer en intensief gebruik neemt de belasting op het netwerk toe. Dit vraagt om een efficiënte en flexibele infrastructuur.

Lees meer


Wij bieden u elektrotechnische ondersteuning!

Welkom op de website van Ad Geerts Elektrotechniek; Wij bieden u elektrotechnische ondersteuning op het gebied van Noodverlichting, data installaties, elektra-installaties, en domotica, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden u een passende oplossing voor uw probleem. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte en/of het bekijken van de mogelijkheden.


Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak